ofte stilte spørsmål

Det kjøpte førerkortet sendes til deg via et nasjonalt eller internasjonalt rederi, avhengig av land. Vi bruker vanligvis DHL-tjenester. Overføringen av dette dokumentet gjennomføres på best mulig måte.

Et førerkort på denne siden starter på €900 og kan koste opptil £1500, avhengig av hvilken kategori du ønsker. Kostnaden for å sende førerkortet er inkludert i denne betalingen. I tillegg kjøpes førerkortet i to deler, halvparten før og halvparten etter den ekstremt sikre leveringen av dokumentet.

Fra det øyeblikket du sender inn dataene dine ved å fylle ut skjemaet vårt, som inneholder alle identifikasjonsdokumentene som trengs for å få førerkortet, må du vente 5 til 6 dager før førerkortet blir sendt til deg. adresse, etter eget skjønn fra vår vanlige kanal.

Absolutt ikke. Hvis du allerede er registrert på en kjøreskole, kan du fortsatt ta kjøretimer, spesielt praktiske. Du trenger ikke ta skriftlig og praktisk eksamen. Vi gjør det enkelt å ta førerkort, men du må vite hvordan du kjører.

Tjenestene på denne nettsiden er underlagt strenge databeskyttelsesregler, hvor kjøperens anonymitet er fullstendig beskyttet både manuelt og ved datakryptering. Dette betyr at informasjonen på denne nettsiden ikke er tilgjengelig for tredjeparter og hackere.

Selvfølgelig ikke, førerkortet du har fått er helt lovlig og registrert i de offentlige databasene som gjelder dokumentet ditt, så du vil aldri få problemer med politiet eller noen annen institusjon eller person.

Vær oppmerksom på at når du bestiller, er et svært viktig skritt å gi din produksjonsinformasjon som personlig informasjon om deg. Vår plikt er å holde informasjonen sikker for å beskytte kundene våre mot risiko. For å beskytte dataene dine bruker vi en database opprettet av vår organisasjon som lagrer alle kundedata, og vi bruker avansert teknologi for å beskytte denne databasen mot enkelte datahackere. Av denne enkle sikkerhetsgrunnen viser vi ikke eksempler på vårt arbeid, da prøvene viste seg å være uprofesjonelle, da dette betyr at eieren av dette testdokumentet risikerer det ukjente. Så å si, dataene dine er trygge hos oss og overføres ikke til tredjeparter av noen grunn.